Vragen

1. Hoe train ik mijn hond de hondenloopplank te gebruiken?
Sommige honden gebruiken hondenloopplank meteen. Indien uw hond in eerste instantie weigert gebruik te maken van de loopplank, is het wellicht goed om de uitgeklapte hondenloopplank plat op de vloer te leggen. Daarna probeert u uw hond ertoe te bewegen over de plank te lopen. In de meeste gevallen helpt een beloning.
Als uw hond voor de eerste keer tegen de helling op moet lopen, leg dan een beloning bovenaan de hondenloopplank. Zorg dat de hond aangelijnd is en leidt hem naar de beloning.

2. Als mijn hond over de hondenloopplank loopt, buigt hij lichtelijk door. Is dit normaal?
Ja. Flexibiliteit is belangrijk om de volgende twee redenen:
1 het bevordert de elasticiteit en 2 het geeft uw hond een extra zetje als de plank terugbuigt.

3. Welke hondenloopplank heb ik nodig voor mijn auto?
De PetRamp kan eigenlijk voor elke auto gebruikt worden tot een hoogte van ongeveer 80cm.
U kunt ook kijken naar de voorbeeldfoto’s. Hier staat de Petramp tegen verschillende auto’s met verschillende hoogte’s. Zo kunt u de hoogte vergelijken met de hoogte van uw eigen auto.

4. Hoe bevestig ik de hondenloopplank aan mijn auto?
De PetRamp heeft rubberen voetjes aan de onderkant (zie specificaties) zodat de plank ook tegen uw bumper aangezet kan worden, zonder dat de beschadigt of de plank kan wegglijden. U heeft dus GEEN losse onderdelen nodig om de PetRamp te gebruiken of te bevestigen.

5. Hoe gaan jullie om met persoonlijke gegevens?
U kunt erop vertrouwen dat persoonlijke gegevens discreet worden behandeld. Uitwisseling aan derden geschiedt alleen met uw uitdrukkelijke toestemming.

Pin It on Pinterest

Share This